huvud

Nyheter

Maj 2007

Det kom jättemånga roliga svar på omröstningen förra månaden. En del av dem finns att läsa på tävlingssidan. Du kan också läsa mer om vår vanliga recensionstävling här Dessutom finns det så klart nya klurigheter i Tävlingshörnan.


Månadens idol är

WALTER ELIAS DISNEY

som ju har gjort så mycket att det inte finns en chans att räkna upp allt här. Men bland annat startade han filmbolaget Walt Disney Pictures som gör filmerna om Pirates of the Caribbean. Den tredje filmen i serien "At World's End" har premiär i slutet av maj. Tim har redan lyckats mygla åt sig biljetter till premiären i Lund åt sig och Juliet, trots att de egentligen är alldeles för små. Hemliga ögat är gröna av avund.
Visste ni förresten att Pirates of the Caribbean från början var en åktur på Disneyland i Kalifornien? Man åker i en liten båt genom stora tunnlar och runtomkring står mekaniska dockor, utklädda till pirater, som rör sig. Här kan man se Johnny Depp ta åkturen och bli en aning förvånad när han ser sig själv komma upp ur en tunna ...

 

Den nionde Petrinideckaren, PIRATERNA, kommer i början av juli som pappersbok, men du kan reservera den på ditt bibliotek redan nu. Fråga bibliotekarien hur man gör om du inte hittar den. Det kommer mer nyheter om boken nästa månad och man kan fortfarande läsa första kapitlet här.

 

Nu är det på tok för sent att att rösta på Midnattsstjärnan i Bokjuryn. Men du kan ju alltid titta in här för att få veta hur det gick.

 

 

Glöm inte bort att skriva till oss!

Nyhetsarkiv

November 2006
Januari 2007
Februari 2007
Mars 2007
April 2007