huvud

Nyheter

April 2007

Puh! Nu är (nästan) alla böcker utskickade till er som skrivit recensioner av Midnattsstjärnan under mars månad. Det blev en ganska bra hög, och nu finns det också gott om recensioner ute på internet. Naturligtvis kan man också recensera valfri petrinideckare när man vill, och är då med och tävlar om en signerad bok. Du kan läsa mer om den vanliga recensionstävlingen här Dessutom finns det så klart nya klurigheter i Tävlingshörnan.


Månadens idol är

ANTHONY HOROWITZ

som har skrivit böckerna om Alex Rider. Alex är en vanlig - fast ovanligt modig - tonåring som blir agent för MI6, den brittiska militära underrättelsetjänsten. Precis som James Bond, faktiskt. Både Peter och Petra har läst Stormbreaker, den första boken om Alex. Peter tyckte den var bra, men Petra blev mest avundsjuk och har ringt SÄPO varje dag sedan dess. De verkar dock inte jättesugna på att göra henne till agent. Om du läser på engelska kan du kolla in Anthonys egen hemsida här. Annars är det bara att googla loss på "anthony horowitz" och/eller "alex rider". Böckerna finns på svenska och är väldigt spännande!

 

 

 

 

12 dagar kvar att rösta på Midnattsstjärnan i Bokjuryn. Här får du veta hur man gör.

 

PIRATERNA ska komma i början av juli, men tyvärr dröjer det med ljudbok. Det blir nog inte förrän tidigast nästa år. Däremot kan man redan nu läsa första kapitlet här.

 

Och så glöm nu inte bort att skriva till oss!

Nyhetsarkiv

November 2006
Januari 2007
Februari 2007
Mars 2007